Čekám na tebe

Čekám na tebe

Anotace: když láska nepřichází. E

Já stojím uprostřed kruhu
jež vyskládán je kamením.
Uprostřed noci jež mi jde k duhu.
Noci s podivným znamením.

Vítr mi vzdouvá plášť.
Jemný déšť mě máčí.
Již necítím žádnou zášť.
Ba seš ta co srdce mi páčí.

Stojím tu pořád sám.
Myšlenka říká - brzy.
Já velký pozor dám.
By déšť kryl moje slzy.

Zbývá jen naděje
ač vím že nepříjdeš.
Toť velký zvrat do děje.
Jak Slunce již nevyjdeš.

Nyní musím splatit dluh
a tak nůž svůj tasím.
Vím že cíl tvůj jiný kruh
a život svůj zhasím.

E
Autor Erien, potulný bard, 18.01.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já nevím, asi je to jen ve mně, máš hodně dobré myšlenky jen si myslím, že tě v rozepnutí veršů brání rým

18.01.2007 18:18:00 | Pavel Kotrba

Budu rád za každé slovo, jež zde utrousíte.

E

18.01.2007 16:43:00 | Erien, potulný bard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí