O lásce II.

O lásce II.

Anotace: jak na lásku

Někdo hledá svou Beatrice mezi masem
někdo ji vůbec nehledá
někdo ji chytá a háže lasem
nikdo ji stejně neshledá

Někdo ji nalézá tam, kde ji nejmíň čekal
někdo ji nenalézá nikdy, protože nechce
někdo ji shledá, neb se načekal
nikdo ji nedostane lehce

A ti, kterým spadla do klína
neví, co s ní počít
zabijí lásku, zabijí pocit
láska se jim rozlíná
a změní se v zlocit
Autor slečna Nefertiti, 13.04.2013
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO, Michal Dunda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí