Ze srdce mého srdci tvému

Ze srdce mého srdci tvému

Anotace: Z lásky k He.

Věřím ti celou svou duší dcero z Boha vznešeného,
jsi bytost z astrálního světla překrásného.
Nevím, jak říct ti dostatečně mám,
že jako ženu právoplatnou, po mém boku tě uctívám.
Jistě v nitru svém to cítíš...

Jediný pohled do tvých hvězdných očí,
v lásce mé srdce k tobě ve vibracích točí.
Ta vibrace je v čase věčnost sama,
které má duše i tvá je věrně oddána.
Přesto ve věčnosti fyzikálně nejsme...

Jsem nejšťastnějším mužem ve tvé společnosti,
raduji se, když promlouváš ke mě ve šlechetnosti.
S tvými polibky i doteky přivádíš mne do extáze,
s tebou je můj pocit v harmonické rovnováze.
Jsi ženou o níž snil jsem všechen věk...
Autor RešHeNúnHe, 18.01.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí