Skřípe to

Skřípe to

Anotace: postupem času první opojení vyprchává, to je prej normální, to se prostě s láskou stává

Smůla se mi lepí na paty
ale proč, když na vše jsme já a ty
proč mi říkáš věci který bolí
to člověk pak slzy roní
proč se mi celý týden neozveš
třeba mě na schůzku nepozveš
možná je to mnou a občas přeháním
výčitkama se pak oháním
občas mám pocit, že mě nemáš rád
že víc než já, je každej tvůj kamarád
možná je to fakt jen blbej pocit
možná, že mě zas budeš na rukou nosit
Autor lostris, 14.04.2013
Přečteno 572x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí