Ty lásko....

Ty lásko....

Anotace: ...

29.3.2013    Svitavy

 

Ty lásko...

 

Jsi tak krásná

úsměvem záříš

rty tak něžné

polibek sladký

 

oči Ti září štěstím

lásku neschováš

city neukryješ

neb vidět to je

jak mě miluješ

 

šťastná jsi

něžně se tulíš

mezi námi to jiskří

pohledy našich očí

krev v žilách vře

srdce nám buší

vzrušením

 

plachá jsi lásko

však srdcem miluješ

city máš obezřetné

oči nádherně světle modré

 

touha je větší

důvěra cenná

srdce Tvé milující

v náručí mé v bezpečí

vše vnímáš a cítíš

láskou jen hoříš

 

víš to Ty i já.....

Autor JarekBrnoCz, 14.04.2013
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí