Potom

Potom

Anotace: ...

Pověz mi poutníku,
když zestárneme,
víme o světě víc?
Je nám známý
a drobné bolístky života nás už nebolí?

Řekni mi starče u cesty,
schodil jsi svět,
víš už, jak vypadá láska?
Bolí stejně jako když byl jsi mlád,
či stále prohrává ten, kdo má víc rád?

Prozraď mi cizinče,
mé mladé srdce dychtí po vědění,
toužíš ještě objímat ramena dívek,
a líbat je tajně po setmění?

Konejši mě prosím,
že později
už láska nebolí,
a usměj se, ať umírání,
toliko se nebojím.
Autor Annie the wolf, 14.04.2013
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Rezkaaa, Mia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí