v doteku

v doteku

..

prachobyčejná podstata doteku
je chtíč
neovladatelné touha
po kousku tvého těla
ohraničení pozemku
k užívání
zcela
v souladu s řádem daným
v touze být naplněn slibem planým
všechno brát

dát si se zavázala
odkryla
co spatřeno být mělo
v čase budoucím
žádoucím představám
příliš brzy
drzý
pohled zatoulal se
zamotal
do vůně hedvábí

nevábí mě ani sliby natož přání
odmítání
přístupu ke krásám
průzračným studánkám
samotám lesním
a tak teskním jen s tvým odrazem
s provazem na zápěstí
chcí být připoután

v doteku žhavém
navždy

Autor zamotán v nedospělosti, 15.04.2013
Přečteno 491x
Tipy 6
Poslední tipující: Kett, Miriska, Mia, Descardea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí