Láska s plivancem

Láska s plivancem

Anotace: ....

Z prosluněného jara přišla zase zima.

Snad srdci uleví spuštěná rýma.

Kapesníky trojvrstvé nemusí se prát.

Po další zkušenosti s "láskou" není o co stát.

 

Pokvetou stromy,

kytkám budou včely líbat květy...

Kluci a holky v parcích

budou po sobě jak sjetý.

 

Ironie vztahů a lidských rovnic o jedné neznámé.

Chvíli se milujem.

Do doby než se poznáme.

Pak bysme si zašli zase na jiný kousek rohlíku.

Jo...Ironie vztahů, lásek z rychlíku....

Autor melebele, 19.04.2013
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí