Zdvořilý úsměv

Zdvořilý úsměv

Anotace: z 18.4.2013

Sbírka: Ladná vlna dní

Zdvořilý úsměv
různé stránky téže věci
třecí plocha
trocha vášně
až tak máš mě v sebezničující trýzni
a obličej v bolesti zkroucen.
S kterou z dcer odejdeš?
Nežli též objevíš v úsměvu konečné jednání
a na klání naklánějících mužů přihlédneš s pohledem strůjce vod
budu ti dělat doprovod.
Autor Jiřinka Mignonka, 19.04.2013
Přečteno 544x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí