Vyznání nekončí

Vyznání nekončí

Anotace: Psala mi je jedna milá osoba před lety a tak jsem se chtěl s vámi podělit

Že je to milosrdná lež,

že pak řekneš tak už běž.

Netoužím vidět tě víc,

uvědom si, že z toho nebude nic.

 

Když přišla jsem za tebou,

nevěřila jsem co kroky touhou dovedou.

Že za tebou mě odnesou,

a lásku do mého srdce zase přinesou.

 

Jak čerstvý vánek,

byl silný tvůj spánek.

a přesto jsi mě vnímal,

do očí ses mi díva.

 

Jsi mi tak podobný,

až z toho mám pocit chorobný.

Že se naše povahy nesnesou,

a to zklamání naše srdce neunesou.

 

Na začátku června,

nemohla se dočkat tejdna.

Kdy uvidím tě znovu,

s radostí jsem odcházela z domu.

 

Když vedle tebe pak seděla jsem,

nezábla mě zem.

V tu chvíli šťastná jsem byla,

a nakonec mi jen ta vzpomínka zase zbyla.

 

Když do vzduchu jsi mě zvedal,

můj chtíč si říct nedal.

Chtěla jsem tě líbat,

ráno s tebou snídat.

 

Viděla jsem tě jako svého krále,

pro mě jediný v sále.

Myslím na to stále,

a čekám na tebe stále.

 

Autor Jacob P. Verlaine, 21.04.2013
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smím se zeptat jak to dopadlo? :)

24.04.2013 22:44:11 | Lioness

Každý jsme šli svojí cestou,ale jsme přáteli:)

25.04.2013 09:02:08 | Jacob P. Verlaine

Tak to nezní tak špatně :)

25.04.2013 15:37:41 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí