Když byly hvězdy blíže zemi

Když byly hvězdy blíže zemi

Tenkrát když jsme smáli se za deště
tenkrát, když křičeli jsme 'ještě!'
tenkrát, když s promoklými triky
vraceli se před soumrakem dom

 

Tenkrát, když jsme dobývali stohy
tenkrát, když něměli jsme bohy
tenkrát, když stoupali jsme k nebi
voněly nám vlasy zlatou slámou

 

Tenkrát, když jsme usínali pod nebem

tenkrát, když jsem opit byl tvým pohledem

tenkrát, když padaly tvé sukně
smáli jsme se nazí do tváře měsíce

 

Tenkrát, když jsme lhali všemu světu
tenkrát, když jsme řekli si tu větu
tenkrát, když jsme nemysleli na jiné
hvězdy zdály se být blíže k zemi

 

Tenkrát, když chodili jsme tichou nocí
tenkrát, když líbali se po půlnoci
tenkrát, když jiný nikdo nebyl vzhůru

měli jsme se nejvíc rádi
 

Autor Muta cum liquida, 21.04.2013
Přečteno 558x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Descardea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc krásná
Asi protože příliš nedbám na formu ale na obsah sdělení..a tenhle mi připadá moc pěkný ;)

24.04.2013 22:45:41 | Lioness

text se příliž opakuje...

21.04.2013 19:25:39 | Robin Marnolli

když já to opakování mám rád :)

25.04.2013 11:07:01 | Muta cum liquida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí