Duhová

Duhová

Anotace: Protože ji miluji

Piniové oříšky
Na dně Tvých očí
Trošku Tvý lásky
zas ke mně skočí

Tiše jsi přišla
Do mého snu
Má přání vyšla
Už nevidím tmu

Přes Tvoje světlo
Tma ztratila význam
Slunce rozkvetlo
Už v citech se vyznám

Držíš mě za ruku
v pološeru jarního dne
A máš mou záruku
Že láska má nepomine…
Autor Leonkaaa, 21.04.2013
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí