Venuše

Venuše

Anotace: Vzpomněl jsem na první manželku....

Sbírka: Cherchéz la Femme.

Venuše,
z pěny zrozená,
Venuše,
z lastury vyšlá,
Venuše,
pro lásku stvořená,
Venuše
krásná,
když ke mně jsi přišla.

Krása je věc pomíjivá,
věkem socha trpí.
Skřivan z jara zpívá,
kvetou modré chrpy.
Časem však květ opadá,
ptáček odletí.

Tak je to po staletí!

Stačí pohled jediný...
barvou kryješ šediny,
snaha zachovat mládí?
Tvá přítomnost mě přesto svádí
k prvotnímu hříchu!
Tak jako před lety,
zahoď svou pýchu,
nech mne objevovat svůj kontinent.

Jsi má královna,
já tvůj prezident,
tak nechovej se hluše.
Nahlédnu ti do duše,
po dlouhé době toužím!
Stále ti věrně sloužím,
má věčná Venuše!
Autor Bakchus, 22.04.2013
Přečteno 490x
Tipy 5
Poslední tipující: seh, střelkyně1, Inna M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Panečku ta ale je!Kdyby takhle krásně psal každý o bejvalce to by bylo na světě krásně!Opravdu povedená a četla se moc hezky:))

22.04.2013 22:02:28 | střelkyně1

Stará láska nerezaví!Díky.

23.04.2013 05:17:39 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí