Beruško

Beruško

Anotace: :-)

Březen 2013   v Brně

 

Beruško

 

Beruško milovaná

na dotek jemně hebká

při polibku sladká

 

pohledem do Tvých očí

tají se dech

není lehké odolat

Tvé něžné kráse

 

kolena se klepou

srdce buší

dotek a polibek

na Tvůj krk a šíji

mě unáší

do tajuplných výšin

lásky

 

nelze Ti odolat

pohled Tvůj hřeje

hladí

 

srdce se raduje

mé oči Tě vnímají

jak se směješ a mračíš

jak jemné rty vně okusuješ

tiše v ústraní brečíš

 

Beruško milovaná

v náručí mé

oporu máš

pocit bezpečí vnímáš

šťastná jsi...

 

Beruško něžná

po Tobě se mi stýská

po Tobě smutno mi je

chybíš mi celá

je těžké Tě nemilovat

neb zato stojíš

 

jen s Tebou .........

Autor JarekBrnoCz, 22.04.2013
Přečteno 508x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí