vesmírové se ozhodli, že posunou hranice lásky

vesmírové se ozhodli, že posunou hranice lásky

Anotace: Ještě dál, než to vůbec jde

/

/


měli jsme pouhý okamžik
jen záblesk vyhořelých sluncí
pro svá objetí

kdy hvězdy v houfu se nám smály
souhvězdí škodolibě brala
místa k sezení

sílila přitažlivost bílých děr
dvě duše
na spojnici nekonečných citů
přesto vím ač černá díra světlo spásá
jsi tu

a mračno z velkých třesků
po milióny let
v neměnnosti usedá

/

/
Autor přechodná záležitost, 23.04.2013
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Miriska, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí