s čerty nejsou žerty

s čerty nejsou žerty

Anotace: sliby chyby

*

bojím se večera kdy rozloučím se s tebou
bojím se večera kdy odejdeš mi
té noci bezesné
která mé spaní
promění v nekonečné usínání
z postele teplé jako kamínka
konečná stanice milování
sama už budu koukat do tmy

v oparu vidím tvou siluetu
polibek zpomalený v letu
pak rychlé rozloučení...
,, měj se krásně děvče zlaté"
mi v uších stále zní
a halucinace mou mysl dráždí
za jediné tvé slůvko
bych dovedla vraždit

tak zhasnu lampičku
a někde v koutku uvnitř sebe
budu hledat tvé doteky
protože právě ty
to moje srdce neposedné
umíš přivésti k poklidu
a pravidelnému srdečnímu tepu
fialky voní na parapetu
a mísí se s vůní tvou
až začínám jim závidět
zoufalci nevymřeli ještě žijí
však s tvojí vůní už se míjí

*

neb s čerty nejsou žerty
vždyť nemusí se blýskat
stačí jen v něze tvého objetí
nocí usínat

*
Autor střelkyně1, 23.04.2013
Přečteno 656x
Tipy 19
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Květka Š., Radhuza, enigman, Isquieasuus, Danger, carodejka, tato22, Jozef Bojanovský, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesto s nimi může být legrace...

26.09.2013 09:34:03 | enigman

toužíš krásně,plná vůní lásky,dík za ni.

22.09.2013 21:14:10 | Danger

Krásná, pohladila.))

13.08.2013 16:01:31 | carodejka

víc by se mi to líbilo bez toho závěru a jiný název, ale i tak pěkné.

24.04.2013 03:08:43 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí