Světem jít

Světem jít

Anotace: :-)

14.4.2013  v Brně      18:45

 

Světem jít...

 

Světem jít opět sám

city a lásku v srdci neskrývám

jdu pomalým krokem

tentokrát nespichám...

 

neohlížím se

jen jdu pomalím krokem

ruku svou připravenou

na tu Tvoji mám

 

vím

chvíli to potrvá

Ty se však ke mně připojíš

neb vnímáš co vím já sám

a

srdce dvě jednou

společnou cestu najdou

 

svět není velký

to jen srdce které hledá

musí všude tam

kde láska a city

šanci nemají

přec sebe hledají ...

 

Nebojím se říct

co k Tobě cítím

co srdce mé dávno ví

však bojím se o Tebe

ať Ti to neublíží...

 

čas není tak dlouhý

jen život je krátký

láska a city něžné

mají li se dva rádi

 

Světem jít

v srdci Tě mít

je mnohem těžší

než vnímat podrazy jiných

 

přec o Tebe stojím

se srdcem na dlani

se slzou v očích

pocitem něhy

 

pojď

ať ruce se drží

srdce naše se spojí

cesta ukončí

tam kde končit má

v objetí dvou něžných srdcí

jež se nebojí říct

mám Tě rád....

Autor JarekBrnoCz, 23.04.2013
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí