Zakázaná

Zakázaná

Anotace: Nikdy...

Sbírka: Lásky za zamčenými dveřmi

Nikdy nemůžu to říct.
Tajemství mi v srdci leží,
jaké svět se dozví stěží...
Nemůžu to totiž říct.

Nikdy nemůžu to říct,
otočila by ses zády...
Obdiv skrývám za nálady,
důvod nemůžu ti říct.

Nikdy nemůžu to říct...
Jak tě hlídám, sleduji tě,
roky tajně miluji tě
a nemůžu ti to říct...
Autor Duhová, 24.04.2013
Přečteno 518x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, Poetik, Amonasr, Selena-J
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí