Pan neznámý

Pan neznámý

Anotace: Proč se tak často stává, že když už jednou potkáme někoho, kdo by za to stál, necháme ho odejít?

Kráčím po mostě úplně sama,
všudypřítomnou tmu protkávají
paprsky světla z lamp,
velkolepé místo šeptá mi
do ucha krásnou poezii,
atmosféra působící
jak starožitný obraz města pražského.
Zkrátka nádhera.

Tak proč se neraduji,
neužívám všech těch krás?
Viním z toho pane Vás!
Vaše elegantní vzezření,
přívětivá tvář a upřímné oči
udělali dojem i v takovém místě,
jako je přeplněná podzemka.

Tak ráda bych Vás nalezla
a tak moc bych chtěla
z všech těch krás,
které večer ochotně nabízí,
konečně se radovati.
S Vámi.

Ale je mi jasné
a jsem z toho smutná,
že když člověk prošvihne příležitost,
nemůže mít potom radost.
Autor elevan, 25.04.2013
Přečteno 528x
Tipy 2
Poslední tipující: drew
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný ..znám ten pocit hlavně v Praze a hlavně v metru:)

09.05.2013 22:38:56 | drew

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí