Obloho noční

Obloho noční

Anotace: :-)

14-15.4.2013   v Brně

 

Obloho noční....

 

Na hvězdy se dívám

jednu však

ve svém srdci mám

jednu která mě dělá šťastným

jednu která mě trápí

po boku mém mi chybí

však tlukot srdce

jejího mnohem víc.

 

Pojď hvězdo jasná

na noční obloze zářící

pojď ke mně blíž

ukaž mi svou náruč

otevři srdce své

vtáhni mě k sobě

nenech mě jít.

 

Noční obloho jasná

v náručí Tvé se ztrácím

Tobě propadám zmateností

ne odpusť

nemohu jít vstříc

jen o jedno Tě žádám

 

prosím

jen tu jednu hvězdu

Tvou mi dej

ať za ruku ji mohu vzít

noční oblohou

Tvou s ní protančit.

 

Noci jemná

našich srdcí tajuplná

nech naše srdce bít

těla přivinout

nočním spánkem procitnout

v náručí Tvé se skrýt.

 

Lásko pojď

noc je úkryt náš

pevně mě chyť

pocit bezpečí

ve mně máš

věř mi

láska je dar...

 

Nebe jasné

jen Ty znáš

city dvou srdcí

jež milujou....

Autor JarekBrnoCz, 27.04.2013
Přečteno 547x
Tipy 2
Poslední tipující: Jats
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná je...a oblohu prosím stejně o tu hvězdu moji a proto chápu hloubku každého slova protože je prožívám

27.04.2013 20:14:13 | Jats

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí