....

....

Anotace: .

Tak jako déšť,který do očí ti padá
Tak jako láska, co postupem času zvadá
Jako sny, co postupně mizí
Tak já čím dál víc, připadám ti cizí

My dva, se od sebe vzdalujem
A naší lásku tímhle tempem rozbijem
Vis?časy se neskutečně mění
Co mě rozsekává tohle se snad dědí

Smůla v lásce smůla všedních dnů
Rozbitých hracek,rozbitých mraky snů
Bolest v srdci,bolest v nitru meho já
Moje srdce na tebe vzpomíná
Autor najrob7410, 27.04.2013
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, vlcatko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí