měření světa

měření světa

Anotace: ... hologramy otloukané ...

.
už je dost
zbytečně
čmáral
uhlem
a most
chtěl
pro ni
majzlíky
brousit
a zlosti
otloukat
po kotníky
už jí měl
plné zuby
a tak jí
nechal
vrostlou
do kamene
pravou tvář
nehledal už
s první cenou
když utíkal
a na mezi
patníky
vykvétaly
a pampelišky
.
Autor a_tao, 27.04.2013
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí