Čaj s medem

Čaj s medem

Anotace: 26.4.2013

Sbírka: Ode dne ke dnu

Plavu si v čaji s kapkou medu,
a to ani nevím jak- jsem neplavec.
Vznáším se od pohledu ku pohledu
a stává se ze mě nespavec.

Topím se v mandlích v čokoládě
a držím se Tě jak stébla tonoucí.
Na klíně svíjím se, jak malé hádě
nervózní, jak student před promocí.

Čaj stále horký, nevychládá,
stejně tak polibky, však čím dál víc žhnoucí.
A naopak ztrácí se sebevláda,
když srdce vzrušením nestačí tlouci.
Autor Mia, 28.04.2013
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Chlestakov, Secretive
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí