Na předpis

Na předpis

Anotace: Přeslazené jako ranní čaj, ale pokud uzdraví...

Pět lžiček smíchu si do kávy dej
štěstí se zdravím posníděj
uzluju kravatu, hledám kalhoty
ale ještě dřív, než si obuju boty


Tě jako mumii pochovám
a úsměv ti vykreslím sametovou tužkou.
Nesmíš se namáhat, odpočívej, lež -
líbám tě na líčka, jsem tvoji služkou.

 

Alespoň litr spánku do tvých žil
ti vženu, abych tvou nemoc utišil
a kilo zázvoru na kousky krájím
pro tebe má milá jednou se zblázním.


Já tě jako mumii pochovám
a úsměv ti vykreslím sametovou tužkou.
Nesmíš se namáhat, odpočívej, lež -
líbám tě na líčka, jsem tvoji služkou.

 

Jsi zdravá, jsi krásná a plná sil
přesně takovou jsem si tě vyprosil.
Zítra už spolu půjdeme ven
a nebude nám křenit žádný
paralen.

Autor pandufek, 29.04.2013
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí