.....dnes v metru

.....dnes v metru

Anotace: <3 ..pro Tebe http://www.youtube.com/watch?v=bMJkddvJ4L4&list=PL0F320B830F641459&shuffle=313

..dnes v metru

 

JSEM STÁLA NA POLNÍ CESTĚ

 

tam si mě poprvé

 

chytil za ruku

 

NEVĚŘÍCÍ TOMÁŠI

 

..prý že holky nemívají dlaně horké

 

když je zima

 

...od té chvíle vím

 

že Tě chci mít  blízko

 

něho z jádra jablka

 

pohlazení ve svatojánském děšti

 

moje rozkrojená hvězdo

 

 

 

konipásku......v modrém štěstí....

 

 

 

 

 

Autor Noc17, 29.04.2013
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: HarryHH, Jiná, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V metru se dějí věci
Lidi se potkávaj
ztrácej se tašky
všude flašky
plný vína nebo vzkazů
a u stropu, tam na obrazu
směje se malý bůh
ten amor co má luk a šípy
a od košile cípy
vlají ve větru. :)

29.04.2013 16:09:02 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí