Bolestný rozloučení

Bolestný rozloučení

Anotace: O tom jak jedna láska skončila dřív než začala...

Vymazala jsem tě ze svýho života
Fotky, esemesky,
náramek kterej mi tě připomínal
Zbyly mi jen holý vzpomínky
Chystám se je zahodit
sbírám odvahu
Už teď mi chybíš
Cítím prázdnotu,
obrovskou propast co se rozšiřuje
Ale přísahám
že už tě nemiluju
ani molekulou svý duše

Vymazala jsem tě ze svýho života
ale netušila jsem
že to bude tak
bolet
Autor KatkatkaW, 01.05.2013
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: želvička001, Aiury, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tyhle věci bolej hodně.

01.05.2013 23:14:10 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí