Osamělé srdce

Osamělé srdce

Anotace: Dívám se za tebou, a ty nic neříkáš, jen tiše sníš.

Na sklonku téhož času,
kdy v dáli odplouváš,
má lásko víš.
Dívám se za tebou,
a ty nic neříkáš,
jen tiše sníš.

A tichá vzpomínka,
stéká mi po tváři,
v samotě tichých dnů.
Nicota přede mnou,
slunce už nezáří,
utíkám za tebou,
do říše snů.
Autor Trash75, 01.05.2013
Přečteno 483x
Tipy 7
Poslední tipující: Jana B., Terra130, seh, Bunney, Robin Marnolli, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí