Proč???

Proč???

Anotace: Prěčo je to tak???

Proč, proč takový vůl jsem?
proč ničím vše co mohu jen?
ztratit tě nikdy nechci,
ale dělám pro to vše přeci,
chci jen býti s tebou,
hladit tě svou něhou,
ale ničím co mezi námi vzniklo,
lásko, prosím, odpusť mi to,
jen jednu věc si přeji,
abychom byli zase svoji...
Autor Měsíční Stín, 18.01.2007
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Metteorwa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obsah miloučkej jen konc mi moc nezní ale na to kašli taky to tak někdy mám..

19.01.2007 00:25:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí