Pro(měny)

Pro(měny)

Anotace: .

Byla jsem vrbou.

Chodil jsi mne zalévat.

Svými slzami.

Byla jsem němá.

Jako ty,

když se tě letmo dotknu.

 

Jsem zrcadlo.

Odvracíš se ode mě.

Svými pohledy.

Chvěješ se.

Jako ,

když mě líbáš na tvář.

 

Stanu se děvkou.

Probudíš mou vášeň.

Svými vzdechy.

Vystoupáme do nebe.

Jako ona,

když v ní spíš.

Autor T., 03.05.2013
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Izza, Descardea, Já Esther Ruth, Truckle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí