Až…

Až…

Anotace: .

Až rozlomí se čelist má,                  

o přesolený zimní chodník,

zvednu své přimrzlé srdce,

roztrhané na pár cárů,

a nesměle se zastydím

pohledem raněného zvířete,

střeleného pouze z potěšení.

 

Pak barva má se rozpije,

do šedi každého dne,

jenž je jak Čekání na Godota

bez tebe.

Autor T., 04.05.2013
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad brzo teplo tě zahřeje a rozkveteš...

06.05.2013 09:16:56 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí