Řeka života

Řeka života

Anotace: ..

Kdysi jsi pro mě moc znamenal,
Ale podstatný je, že život jde dál.

Zažili jsme hodně krásných chvil,
Mrzí mě, že nám to nevydrželo dýl.

Nás vztah ale neměl smysl.

Ruku v ruce kráčeli jsme po mostě budoucnosti,
On se prolomil a my spadli dolů,
Do řeky života..
Autor Leniska.., 18.01.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

... a tak tam teď plaveme ... se s střídavými úspěchy všichni ...

18.01.2007 23:26:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí