Kéž by

Kéž by

Anotace: ...

Na pláži
v žáru letního slunce
pískem kráčí dva páry stop
Vzdalují se
přibližují...
a zase se uraženě odtáhnou.
Zastaví se
Padne slovo,
letmý úsměv
a kroky se sejdou k vášnivýmu polibku.
Patří k sobě,
jejich sblížení je určeno
odedávna

A stále se vracím
k těm rádoby krásným vzpomínkám...
Vím, že je to jen klam,
ale na tom nezáleží.
Ano, to všechno se odehrává
Ve snu
Autor KatkatkaW, 04.05.2013
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: želvička001, Aiury, Truckle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uff, na literu se se sny roztrhl pytel :-)

04.05.2013 15:54:25 | pineapple pie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí