Důvěra a cit

Důvěra a cit

Anotace: :-)

26.4.2013

Důvěra a cit

Věř lásko věř
srdce mé je Tvé
láska má Ti patří
cit k Tobě je pravý

nemám důvod Ti lhát
mohu jen milovat
důvěra má je Tvá
city k Tobě neskrývám

jen tiše věřím
jen tiše doufám
nic Ti neskrývám
v Tobě sebe mám
v Tebe věřím
po Tobě jen toužím

Neskrývám nic
vše o mě víš

a přec důvěra a cit bez Tebe neznamenají nic...
Autor JarekBrnoCz, 04.05.2013
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí