přec něco chybí

přec něco chybí

Anotace: :-)

26.4.2013 - 4.5.2013 Brno



S Tebou být
je cenné a krásné
ten pocit a cit
jež v Tobě mám
je tak něžný a pravý

Láskou mou jsi
to neskrývám
neb jen S Tebou
jsem šťastný
svobodný
přec zaměstnán

v náručí mé
Tě vnímám
v objetí vše mám
v polibcích něžných
se ztrácím

mám víc
než mohu mít
víc než bych si přál

přec něco mi chybí....

nestůj a pojď
smutek odhoď
život je krásný
nekaž si ho a žij

tak pojď
Ty na to máš
ber a bojuj
sny své si plň
žij

přece víš,že při Tobě budu stát
Autor JarekBrnoCz, 05.05.2013
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí