Střevíce na kanapi

Střevíce na kanapi

Anotace: Přeji hezký den:)

Díváš se očima štěněte

tak bláznivě

 

mi bereš 

dech...

 

Nech

si

 

a pohlaď mě

 

z vesela 

 

budu se bránit

jako bych nechtěla...

 

čas běží

 

a daří se

 

flow a tvý střevíce

 

na kanape

 

ve stavu milování

mi nevadí ...

 

Dej mi víc 

 

z tebe 

jde radost ...

 

a marnost 

odráží

se

 

ve včerejší siluetě 

která chutná

 

stále stejně 

   

perfektně

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Woski, 07.05.2013
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: barking bitch, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí