Vocaloid-

Vocaloid-

Anotace: -hologram

Naozaj, stretol som hologram komerčný
vocaloidom bol vybavený trendy
doteraz som veril, že pólu bezpečný
severného kód mám iba ja, kde len Ty

prístup máš.. to nie je pravda, poslala si
klip namiesto bozku, všade ide za mnou
´singing girl´ v outfite lolity, má vlasy
až po zem, sorry - ľad, s dĺžkou nôh neklamnou

s párom rukavíc nad lakte rúk, čo v rytme
SeeU sprevádzajú reklamu na lásku
bez nás.. sám už nie som, Ty cez viečok prítmie
zjavíš sa, keď privriem oči, v tme na vlásku
Autor Petbab, 07.05.2013
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí