Bez majáku

Bez majáku

Anotace: ...

Už jsi jen ikona u kurzoru,
husté ticho u mě v pokoji,
čtyři stěny
čtyři rohy
ani trochu životu
nespisovné myšlenky
rezignuji

Napočítám do pěti
a jdu vstříct svému bolu

Bez majáku
Autor Lexisa, 08.05.2013
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí