MILOVANÍ: hrdost lásce z věčnosti

MILOVANÍ: hrdost lásce z věčnosti

Anotace: Tak nějak zhrnuto do pár veršů...

Milovaný Bože, milovaná ženo,
jste vším, co v mém srdci je ctěno.
Milované slunce, milovaný měsíci,
jste mé srdce rozradostňující.

Milovaná země, milované nebe,
v harmonii souladné jsme životem pro sebe.
Milované rostlinstvo i milovaná zvířeno,
všechné lásce mé srdce je otevřeno.

Milované vzácnosti universa krásného,
láska, ta je vskutku z pocitu věčného.
Živote nádherný, plný vjemů k radosti,
láska k universu je mi hrdostí.
Autor RešHeNúnHe, 19.01.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska láska.. ach ta písmena na novém NTBK

19.01.2007 18:25:00 | Nút

lásja stokrát jiná... :-)

19.01.2007 18:23:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí