My víme, že samota a strach jsou iluze

My víme, že samota a strach jsou iluze

Anotace: My neznamená jen my dva ;) Však přeci jen píši o nás dvou...

Milovaná ženo, nic půvabnějšího není,
než koukat do tvých očí a vidět tvé radování.
Ta radost nám je vzájemná krása,
my milujeme se, oběma nám srdce jásá.

V každém okamžiku, kdy spolu světem toulek bloudíme,
bezpečí nám oběma, spolu prožívat lásku Boha toužíme.
Kde je pravost lásky, tam strach mizí,
když spolu radujem se, strach v nás je cizí.

Bez strachu v nás jen láska žije svou věčnost,
ani ty a ani já nezapomínáme Bohu vzdát svou vděčnost.
A sílou věčného je živá láska i pravda...
I když jen my dva spolu jsme, nejsme sami dva.

Samota je klam z života špatných snivců,
když opustí lid ten klam, jiným bude v oku závistivců.
Má milá i ty víš, že Bůh navždy s námi je,
jak překrásné a hřejivé to vědění... Věčná naděje.
Autor RešHeNúnHe, 19.01.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi...moc.

19.01.2007 13:49:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí