Budu lepší

Budu lepší

Anotace: Tentokrát budu lepší. Zachovám se lépe.

Sbírka: Složené z papíru

Nebudu brečet
ani teď, ani pak
ani když zas uvidím
že to půjde špatně s ním.

Nebudu křičet
ne, ani tiše
zbytečné je se trápení
něčím, co nemá řešení.

Nebudu vyčítat
i když bude to na místě
moc dobře to zná a ví
jen jeho volba, zda se tomu postaví.

Nebudu se ptát
nedostala bych odpověď
pochybuji navíc že by nelhal
z jakého důvodu i tentokrát selhal.

Ne.

Nebudu brečet, vyčítat
nebudu křičet, ani se ptát.
Možná že zkusím mu pomoci
což způsobí i pár emocí
ale ty se časem udusí
v duši, tam, hluboko.

Jestliže však potřetí
důvěru zradí
místo v mém srdci ztratí
nezmizí sice na vždy, ani úplně,
ale bude vědět, kdo jediný je na vině.
Autor exKlarka, 09.05.2013
Přečteno 509x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třikrát a dost,správně.

25.05.2013 15:14:36 | Jozef Bojanovský

respekt. doufám ale, že On si to zaslouží...

10.05.2013 01:41:43 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí