Radost

Radost

Anotace: nemám co dodat ... :-)

Radost

Žij jenom pro radost,
je to tvá naděje,
je to tvůj most,
nikdy není jí dost
a když dokážeš dát,
dostaneš tolik,
kolik budeš si přát.

Radost je láska okolo Tebe,
když cítíš ji,
jsi i Ty anděl z nebe.

Jako v nebi, tak i na zemi,
andělé jsou stále s námi, zdá se mi.
Jsou s námi i v nás a až přijde čas,
všichni v té mlze uvidíme se zas.

Neboj se milý člověče,
tvůj sen ti neuteče,
neboj se býti srdečný,
vím, že svět je k Tobě netečný.

Ty jsi, jsi skutečný, jsi Vulkán žhavý, sopečný.

Neboj se ničeho,
ani prachu,
nic není nemožné milý brachu.

Prach jsi a v prach se obrátíš,
však miluješ li se,
k nám se navrátíš.

Tato slova,
jsou slova andělů,
již není třeba kostelů,
již není třeba chrámů,
ni obrazů, ni rámů.

Již nadešel čas člověče,
abys pochopil,
co zla jsi sobě natropil.

Přemýšlej srdcem a věř svému mozku,
uvnitř máš ukrytu,
kulatou kostku.

V té kostce jest to řešení,
pro Tebe od nás znamení.

Skrze mne zdraví Tě tak andělé,
bytosti radostné a veselé.
Autor Josse74, 10.05.2013
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten, Robin Marnolli, Mejaleleth
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí