Objetí

Objetí

Anotace: Když se člověk zamiluje ^^

Ve tvém obětí
se cítím v bezpečí,
ve tvém obětí,
je to nejhezčí.

Vždycky když mi chybí,
leda méďa se ke mě tulí.
Tvé obětí mě zahřeje,
důvěrou k tobě mě naplňuje.

Večer když v tichosti usínám,
na tvé obětí vzpomínám.
Usínám a myslím na tvé náručí,
kolik náhod tomu ještě poručí?
Autor Liquid vamp, 11.05.2013
Přečteno 599x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí