Když své srdce darovala naposled

Když své srdce darovala naposled

Anotace: Darovala jej tobě a ty sis toho nevážil. Ale co na tom, že se zklamala? Vždyť ty to ani nevidíš...

Sbírka: O mém srdci

Držím srdce své na dlani,
připravená tobě ho darovat.
Chci abys byl tím, kdo jej chrání,
jen tebe chce navždy milovat.

 

V dlani mi zatepe zrychleně,
když váhavě natáhneš paži,
Dřív, než bude zas studené
k tobě se dostat snaží.

 

Už už... k tobě se blíží, naposled napíná svůj sval.
Krátce zaváháš a ucukneš. Snad ztratíš odvahu.
Tvá oči jakoby se zmateně ptaly: Co teď? Co bude dál?
To nic. Nic se neděje. To jen mé srdce upadlo na podlahu.

Autor wendy.poezie, 11.05.2013
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Lůca, Bol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Své srdce rychle zvedni,
schovej ho na dně bedny.
Až tahle bolest ustane,
až příští příležitost nastane,
až budeš ho znova chtít darem dát
ujistíš se, že tě skutečně má rád.

11.05.2013 23:11:43 | FANGirl

Takovou vzpomínkou se zbytečně zraňuji,
dávno vím, že vyplácí se jít dál,
sama doufám, že až příště ho daruji,
řeknu si: Tentokrát za to stál :)...

Díky moc za podporu :)!

12.05.2013 00:15:05 | wendy.poezie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí