Náhle cítím....

Náhle cítím....

Anotace: Pocit, o kterém jsem snila...

Náhle dýchám ze života,
Jsem závislá a zraněná –
Cítím, jak mi buší srdce,
Když hladím ve snu Tvá ramena.
Ty oči, které září planou,
Hořké slzy jemně kanou
Z těch mých,
Tys na mě dých
Jsi kouzlo,
Které do srdce mi vklouzlo.

Cítím, co již dlouho ne,
Prostě fajn a krásný pocit,
Oční stíny smazané
A kouzlo hořkosladké noci.
Porušuji svá pravidla,
Když křídly mávám otevřeně –
A zas jak snílek zklamu se,
Vím,
Do morku srdeční dřeně.

City vybouchly jak granát,
Neumírej, vzpomínám,
Každý muž má city nerad,
Brouzdám,
Křičím,
Nedýchám.

Srdce buší rozechvěle,
Sleduji Tě srdcem svým,
I když vím,
Zas zbudou trosky,
Vyhořelý vrak a dým…..
Bohužel to vím….
Autor Ammazonic, 19.01.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné, má to sílu a moc ti rozumím .Skvělé :-)

19.01.2007 18:22:00 | Nút

... granáty nemusí až tak bolet ... při výbuchu ...

19.01.2007 09:38:00 | Marcella

nemá tam být Tys na mě dých?

19.01.2007 09:37:00 | Jarky

prostě to na mě dost silně emočně zapůsobilo, to mi nedělejte všichni, takhle po ránu...:-))

19.01.2007 09:35:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí