Dva

Dva

Anotace: taková hudební záležitost

Já nechápu
neumim
tápu
nerozumim
o čem je láska
a proč je ta kráska
tak zmatená
když jí to říkám už po dvousté
hraju ji na housle
smyčcem z mé aorty

Jsi to Ty
moje druhé já
moje štěstí na druhou
moje sny ve dvě v noci
kdy mívám ten pocit
že jsme zase dva
... a na lásku se neumírá

Já přemítám
zvažuju
ptám se
a maluju
příběhy z pohádek
které se nestanou
nad hlavou
supi už krouží
a mé srdce touží
mít křídla a uletět

jsi můj svět
moje druhé já
moje štěstí na druhou
moje sny ve dvě v noci
kdy mívám ten pocit
že jsme zase dva
... a na lásku se neumírá

Jsi to Ty
veselá
bláznivá
v pokoji tančící
barvami posedlá
na slunci zářící
v noci jak lucerna
hřejivě důvěrná
Jsi to Ty
Autor Giuseppe_Lumík, 14.05.2013
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí