Živá

Živá

Anotace: ...

Hrajíc si na malíře
plýtvám čirým vzduchem
tu a tam slyšíc basy mysli
dokreslím něhy pilíře
obraz se hroutí
nevím
čím láska živa bude

Rozpustíc vlas a pohladit po tváři
jak tančící víla ve snech
upřímnost složená ve vějíři
nejsem princezna
vylhaná v heslech

Vždyť jsem jen básníkem
co tvou tvář ani neopěje
nad mostem zoufajíc
srdce neroztaje
duše bolí
slova se rozutekla
tvář bledne
útěcha zatracena

Žije.
Má láska živa bude.
Autor Lexisa, 14.05.2013
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Robin Marnolli, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí