Srdci se stýská

Srdci se stýská

Anotace: ... po tobě!

Sbírka: O mém srdci

Mé srdce ve vzpomínkách se utápí,
každé setkání s tebou jen víc ho potrápí.
Vždyť jeho stesk po tobě ani nedal by se měřit
a ono navzdory všemu naivně nepřestává věřit,
že patříme jeden ke druhému...
Stýská se, stýská... srdci mému.

 

Srdce se utápí ve vlnách žalu,
stýská, stýská se mu po tom málu,
co jsme spolu kdysi prožili,
po té době, kdy jsme věřili,
že bez sebe už nedokážem být...
Srdci, srdci se stýská, už neslyším ho bít.

 

Srdce naposled prosí o lásku tvou,
už nechce, nechce víc bloudit tmou.
Stojí o tvojí pozornost, jen s tebou bude mu líp,
touží po něžném vyznání, jen tebe chce mít.
Už jen a jen k tobě zoufale upírá své zraky...
Srdci, srdci se stýská... a mně taky.

Autor wendy.poezie, 15.05.2013
Přečteno 660x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí