Těm, kteří už ztratili naději

Těm, kteří už ztratili naději

Anotace: Nikdy se nevzdávej, bojuj až do konce. Pokračuj a rozdrť všechny ty šílence, kteří Ti...

Nikdy se nevzdávej, bojuj až do konce.
Pokračuj a rozdrť všechny ty šílence,
kteří Ti do cesty stavějí překážky,
kteří už ví, co mohou čekat od lásky.

Doufej až do posledního výdechu,
lásku zas potkáš, poskytne útěchu,
když stará láska s novou umírá,
jako když nový svět se před Tebou otvírá.

S ní všechny city v sobě probouzíš,
vždy to tak je, když po Ní zatoužíš,
nezbývá, než zkusit riskovat.
Jenom tak máš šanci zase milovat.
Autor BlondieL, 16.05.2013
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: Miňo, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekné -pekné! jednoduché a pekné... držím palce ;)

16.05.2013 22:27:32 | Miňo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí