Posledná ...

Posledná ...

Anotace: Moje posledné dielo, ktoré si nenašlo svoj cieľ - tak si to užite ;) Zároveň dúfam, že sa nájde aspoň jeden čitateľ a dočíta to do konca ....

Myslíš , že sa tento pocit
dá vyjadriť správnou skladbou slova?
Nemyslím len tak letmo
Ale pravdivo a doslova

Nerád píšem smutné verše
Väčšinou nedávajú zmysel
Toto je však iné a ty vieš, že
Celý ten čas som na tebe pohľadom visel

Čas je krutý nestojí
Mám výčitky v mysli
Že som na to skôr neprišiel
Neurčil si priority a možno by sme sa zišli

Zišli ako chlapec a dievča
V dôvernom styku
Predstavujem si tú situáciu
A len ťažko držím “poker face“ mimiku

Pripadám si ako školák
Ktorý našiel niečo zabudnuté
Našiel lásku a nehu
Ale už je veľmi neskoro a to je dosť kruté

Predstavujem si tvoj pohľad
Prebodáva mi srdce
Cítim tvoj úsmev
Je to taká malá skúška mojej duše

Duša je to čo mám
Vieš keby si chcela
Tak ti ju celú celučičkú dám



Vyznieva to sladko a tak nemoderne
Láska je však stará škola
Je to „old school“ je to ten pocit- keď sa cítim tak upäto a verne

Po toľkých rokoch cítim pocit
Pocit tak krásny
pocit plný sily , viery
Ale hlavne vášní

Kladiem si otázku prečo nie skôr
Je to naozaj také divné
Neviem to vysvetliť – veľmi mi chýbaš
A tento pocit stále vo mne silnie

Hovorím si možno nie je šťastná
Možno by som bol lepší ako on
Tak chcem kričať, prosiť
Poď láska! poď so mnou von!

Pod so mnou von, chytím ťa za rúčku
Pod so mnou von, chcem zdolať túto skúšku
V divnom pocite kričím –„neboj sa dám ti všetko“
Veď vieš kto som ! nie som len tak niekto

Som ten, ktorý bol pri tebe
Aj keď nie tak ako bolo treba
Boli sme skoro každý deď spolu
Chcel by som vedieť – či to niečo znamenalo aj pre teba...





Bol som niečo viac?
Alebo to už neplatí?
Ak tam predsa niečo bolo
Medzi nami- verím, že sa to len tak ľahko nestratí

Neviem čo prežívaš keď ma vidíš
Som ti ľahostajný?
Keď vieš mne sa zdá , že máš
Ten pohľad – ten istý- taký zmyselný a zároveň tajný

Mám sa premôcť skúsiť?
Veď ja taký nie som
Mám byť stále slušný ako pred tým?
Asi podlieham panike a stresom

Ale čo keď si to práve ty
Tá ktorá je osudová
Čo keď máme byť spolu
Je to len myšlienka – ale pre mňa nádej nová

Tak mi povedz „ nádej nezomiera“
Je to chuť, cit je to to... na čo nestačia slová
Tak mi povedz , „príď a chyť mi ruku“
Povedz je to aj v tebe? alebo mám klamlivú predtuchu?

Predtucha je to čo vo mne vrie
Je to myšlienka, ktorá takto znie:

„Myslíš , že sa tento pocit
Dá vyjadriť správnou skladbou slova?
Nemyslím len tak letmo
Ale pravdivo, pravdivo a doslova“ ...
Autor Miňo, 16.05.2013
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí