????

????

Anotace: :-)

Štěstí jak z mlhy,do srdce zaryty vzpomínky.
v duši se střídá slunce i mraky.To co bylo,ale nejde vzít zpátky.
Čas je neúprosný a hodiny si dál běží svými kroky.
Ve stínu hvězdy maskuji trápení,slzy už nezbyly,
Proč někoho mít rád je tak složitý?????
Myslíš že je to samozřejmý,pak se někdo zjeví a rozbije ti iluze a sny.
V prachu sbíráš střepy a naivně myslíš že to bude zase dobrý.
Pak zjistíš,že je to nemožný. Ale proč to tak kurva bolí?????
Jizvy na duši co nikdo nevidí,kde doktoři jsou zbyteční,
Lásky už nezbylo,lásky už není.Ztracené mládí a investice roků do naděje.
A najednou je vše zcela zbytečné...
Autor UNKSON, 17.05.2013
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí